Löydä sisustusideoita Helsingistä

Monet ovat tottuneet tilaamaan sisustustuotteita verkosta tai käymään suurissa huonekaluliikkeissä sekä sisustustavarataloissa ostamalla itselleen sisustustuotteita. Näillä liikkeillä on omat hyvät puolensa ja niistä löytyykin usein paljon tuotteita oman kodin sisustamiseen. Kuitenkin jos sinua kiinnostaa sisustaa oma kotisi hieman persoonallisemmin, niin kannattaa ehkä lähteä tutustumaan hieman tuntemattomampiin sisustuslikkeisiin. Niistä voi löytyä itselle varsin hienoja tuotteita ja sieltä voi myös saada uusia sisustusideoita, joita ei valtamedian kuvastoissa ole näkyvillä. Helsingissä voit helposti tutustua moniin erilaisiin sisustusliikkeisiin, joista kerromme sinulle seuraavaksi. Klikkaa tästä ja varaa itsellesi majoitus mukaan sisustustuotteiden metsästysretkelle.

Helpoin ja suosittu sisustusliike, joita on useampi Helsingin keskustassa on Granit. Granit tarjoaa suuren valikoiman erilaisia sisustustuotteita pienistä tuotteista suuriin. Kaupassa käydessä tapahtuu yleensä perinteinen, että sieltä poistutaan suurten kassien kanssa. Kaupassa voi myös käydä pelkästää katsomassa tuotteita ja tilata ne jälkeenpäin kotiin, jos siihen kykenee. Toinen liike aivan Kampin Granit liikkeen vieressä on Sostegrene, josta löytyy tee se itse tekijälle paljon inspiraatiota ja tuotteita harrastuksiin sekä piensisustus tuotteiden valmistamiseen. Täällä kuluu hetki jos toinenkin kun tutustuu asioihin ja inspiroituu hankkimaan tuotteita itselleen.

Sisustustekstiilejä rakastaville Pohjois-Sataman suunnalta löytyy Piironki niminen sisustusliike. Täältä voit hankkia kaikenlaisia sisustustekstiilejä kauniilla kuoseilla ja löytää myös paljon muita tuotteita sekä myös tee se itse tuotteita. Design tuotteita rakastaville ehdoton kohde on Momono, joka sijaitsee Johanneksen kirkon puiston pohjoisessa kulmassa. Täältä löydät suuren valikoiman design tuotteita eri taiteilijoilta, jotka eivät varmasti jätä kylmäksi.Kaupasta löytyy myös muita sisustustuotteita, kalusteita ja erilaisia vintage tuotteita. Tänne kannattaa ehdottomasti suunnata hakemaan inspiraatiota ja tekemään ostoksia.