Korista koti juhlia varten!

Aiotko järjestää ikimuistoiset bileet, jotka eivät jätä ketään kylmäksi? Silloin on tärkeää muistaa panostaa myös kodin koristeluun ja valita sopivat koristeet juuri sinun juhliisi! Tarvitset vain ripauksen luovuutta! Tässä postauksessa kerromme parhaat vinkit juhlien järjestämiseen ja kodin koristelemiseen juhlakuntoon.

Tärkeintä on pitää huolta siitä, että koristeita on tarpeeksi. Mikään ei ole surullisempi näky kuin kaksi surullista ilmapalloa keskellä olohuonetta tai valoketju, jonka puolet lampuista on sammunut. On tärkeää miettiä, mikä määrä koristeita kotiisi tarvitaan, jotta juhlatunnelma olisi kohdallaan ja vieraat viihtyisivät luonasi aina aamuyöhön asti.

Jos juhlasi ovat teemabileet, voi koristeiden keksiminen olla helppoa: marssi vain naamiais- tai juhlatarvikeliikkeeseen, josta suurella todennäköisyydellä löydät sopivia teemakoristeita. Jos kyseessä on esimerkiksi syntymäpäivät, voit perinteisten juhlakoristelujen lisäksi teettää juhlakalusta suuren julisteen tai pahvihahmon, joka tervehti vieraita jo heti eteisessä. Pahvihahmo on myös hyvä ajatus silloin, jos juhlan kohde on poissa, esimerkiksi toisessa maassa.

Jos et keksi juhlille sopivaa teemaa, kokeile diskoteemaa! Raivaa olohuoneeseesi suuri tanssilattia, vuokraa värivalot ja anna palaa! Hyvään äänentoistoon kannattaa panostaa, sillä musiikki on olennainen osa juhlia. Hanki audiolaitteet Veikon koneen verkkokaupasta, joka löytyy osoitteesta https://www.veikonkone.fi/. Diskoteemaiset bileet mahdollistavat myös teemapukeutumisen 70-luvun tyyliin, josta jokainen varmasti inspiroituu! 

Varmista, että kotonasi on tarpeeksi paikkoja, joihin ihmiset voivat istua hetkeksi alas kesken tanssin tai kerääntyä jutustelemaan rauhassa. Jos sinulla ei ole tarpeeksi tuoleja, voit vuokrata niitä tai asettaa lattialle tyynyjä mukaviksi, houkutteleviksi rykelmiksi. On myös hyvä, että istumapaikkojen vierellä on pöytiä, joille voi laskea juoman hetkeksi.