Ota irtiotto arjesta

Arjen lomaan kuuluu irtiotot, jotta arki ei pääse painamaan liikaa päälle. On tärkeä lähteä pois kotoa vaikka yhdeksi yöksi ja ei ole väliä onko kohde lähellä tai kaukana. Vaikka kotonakin on mahdollista järjestää oma irtiotto, on se aina mukavampaa kun sen voi tehdä jossain muualla. Joskus on mukava lähteä seikkailemaan luontoon ja majoittua vaikka riippumatossa tai teltassa luonnon äänien lomassa. Toisaalta taas arjen aherruksen jälkeen on monesti on mukava lähteä hotelliin nauttimaan levosta, hyvästä ruoasta ja ehkä illalla hieman viihteestäkin. 

Tällaisia irtiottoja hotelleihin on tullut otettua monesti mutta yksi mielenkiintoinen hotelli löytyy Helsingistä, joka ainakin omaan sisustus harrastukseen sopi täydellisesti. GLO Hotel Art on kodin sisustajalle täydellinen hotelli, jossa voi ihastella huolellisesti suunniteltua sisustusta sekä nauttia taiteesta sen lomassa. Tämä hotelli tuntui todelliselta linnalta ja sisustus huokui Jugend henkeä. Paikkakin oli mitä mainioin ja hotellista pääsee suoraan Helsingin design alueelle, jossa riittää muutakin katsottavaa.

Hotellista pääsi myös nopeasti keskustan ravintoloihin nauttimaan illallista ja illallisen jälkeen hotellin Lounge baarissa pystyi nauttimaan muutaman drinkin ennen kuin vetäytyi modernin huoneen siistien lakanoiden sisään lepäämään. Pidemmälle illalle olisi ollut mahdollista lähteä hotellista käsin, koska sijainti yökerhojen suhteen oli todella hyvä ja kaikkialle pääsi nopeasti jalan.

Hotelli oli kaikin puolin mukava ja siellä viihtyä mutta ainoana puutteena oli kunnollisen ravintolan puuttuminen vaikka valinnanvaraa hotellin ulkopuolelta löytyy todella paljon. Jos suunnitelmissa ei olisi ollut lähteä hotellista pois syömään, olisi ehkä tullut valittua toinen hotelli. Sisustus oli kuitenkin hieno ja hotelli sopi ilmapiiriltään omaan makuun. Luultavasti jonain toisenakin kertana tulee majoituttua tänne, kun vierailee Helsingin keskustassa ja haluaa ottaa pienen irtioton arjesta.

Leave a Comment

Your email address will not be published.