Tutustu Helsingin sisustukseen

Pääkaupungissa on vilkasta toimintaa kun puhutaan sisustuksesta. Uusimman trendit ja lukuisat liikkeet kilpailevat asiakkaista ja se näkyy myös tarjonnassa. Kaikki jotka ovat kiinnostuneita sisustamisesta, kannattaa suunnata kohti maamme pääkaupunkia ja tutustua sen useisiin sisustusliikkeisiin ja hakea niistä uutta inspiraatiota kodin sisustamiseen. Katso tästä vinkit ja paikat joihin kannattaa käydä tutustumassa.

Varaa ensin tietenkin mukava hotelli helsingin keskustassa ja ota sieltä suunta ensimmäiseen kohteeseen. Aloita kierros vintage sisustustuotteisiin keskittyvästä Roomagesta. Täältä löydät industrial henkisiä tuotteita. Tuotteita on vintage lampuista suuriin kaapistoihin. Seuraavaksi voit suunnata life-style myymälä Casuarinaan, josta löytyy erilaisia esineitä, joita on kerätty matkoilta ja sisustustuotteissa on niin modernia designia kuin myös korkealaatuisia vintage huonekaluja.

Fredrikinkadulta löytyy Armas design, jossa on Skandinavialaista designia. Valikoimassa on huonekaluja, valaisimia, tekstiilejä ja muita sisustuselementtejä. Tuotteita löytyy tunnetuilta brändeiltä kuten muun muassa Andratition, Challieres, Emu, Flos, Menu, Meres ja Tom Dixon. Täällä on myös kymmenittäin muita valmistajia, joten kannattaa käydä tutustumassa.

Helsingissä on myös useita Granit liikkeitä. Nämä liikkeet ovat täynnä mielenkiintoisia sisustustuotteita ja niistä on vaikea lähteä ostamatta mitään. Skandinaavinen design ja kattava valikoima on omiaan kuluttamaan aikaa ja paikan päällä viihtyy pidemmän aikaa. Suomen ensimmäinen Muji myymälä löytyy Kampista. Mujissa on minimalistisia tuotteita ja valikoima koostuu niin sisustustuotteista, kalusteista, säilytys ratkaisuista kuin myös muodista. Tämä brändi on todella suosittu ja tekee koko ajan enemmän tuloaan Pohjois- Eurooppaan. Muji on vastaus nykypäivän tavarapaljouteen ja se korostaa ekologisuutta sekä kierrätystä omissa tuotteissaan sekä korostaa vastuullista toimintaa kaikessa toiminnassaan.

Näissä kohteissa saa helposti vierähtämään useamman päivän ja mukana pitää ehkä myös olla pakettiauto, jotta kaikki ostokset saa vietyä kotiin asti. Kannattaakin lähteä nauttimaan pääkaupunkimme sisustusliikkeistä ja etsimään uusia trendejä omaan kotiin.